setrenie penazi v domacnosti Prievidza



Zľavy: pre vodičov starších ako 30 rokov a SZČO s bezškodovým priebehom 3 roky (50 %), s bezškodovým priebehom 6 rokov (60 %), obchodná (10 %), klientska (5 %), pre ZŤP (15 %), za ročnú platbu (10 %).

Je to najmä z dôvodu jeho kvalitného vzdelávania v oblasti finančných trhov prostredníctvom XTB akadémie, nízkymi poplatkami a vysokou mierou bezpečnosti.Chcete si kúpiť drahšie nové auto, no leasingovka alebo iná banka vám určili príliš nízky úverový strop? To v Ceteleme nehrozí.

Ich záujmom je dlhodobo udržateľný rast a vo všeobecnosti neberú na svoje plecia príliš rizikové projekty.

Tak je to aj v prípade realizovaných rekonštrukcií.

Na Slovensku však v súčasnosti mnohí vôbec NEMAJÚ  dosť peňazí na šetrenie.

Či už má klient záujem o vykrytie aktuálneho nedostatku, prípadne plánuje nákup niečoho do domácnosti, naša ponuka je dostatočne variabilná, aby si v nej dokázal vybrať.





Výnosy z minulých rokov nie sú zárukou rovnakého výnosu v budúcnosti. Poraďte sa s nami o vhodnej investičnej stratégii.

  • Pri produkte Premium je mesačná splátka vo výške 283 EUR bez DPH bez poistenia. Posledná navýšená splátka v tomto prípade by bola 6 962 EUR bez DPH.
  • Výrazne tak prekonal svoj doteraz najlepší výsledok z predkrízového roku 2008, kedy poskytol 149 miliónov eur.
  • AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVANIE A PROFILOVANIE
  • Rozumie sa ním poistenie zariadenia domácnosti využívané na osobné účely vo vlastníctve poisteného alebo iných osôb, ktoré s poisteným žijú v spoločnej domácnosti nachádzajúcej sa v byte alebo v rodinnom dome.
  • Všetky tieto zmeny si vynútili nové legislatívne pravidlá, ktoré začali platiť od tohto roku.


Pri neznámych e-shopoch treba byť opatrný

Aj tento rok bude dovolenka v zahraničí vyzerať úplne inak, než sme zvyknutí.

Existuje poistenie, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť? Faktom je, že nech si už vyberáte akýkoľvek typ poistenia, vždy máte na výber z množstva ponúk.

… na nočnej oblohe v mestách býva voľným okom viditeľných iba okolo 200 hviezd a vo veľkomestách tento počet klesá ku 20?

O tejto téme sa hovorí čoraz viac, v nasledujúcom článku vám teda prinášame súbor opatrení na šetrenie energie v domácnosti.

Zabezpečenie hnuteľného i nehnuteľného majetku ponúka KOMUNÁLNA poisťovňa už viacero rokov.

Predmetom poistenia sú aj elektromotory v domácich spotrebičoch. Automatickou súčasťou poistenia domácnosti v KOMUNÁLNEJ poisťovni je i poistenie zodpovednosti príslušníkov domácnosti.

27.04.2022 Rada | Finančný mix

Základné bezpečnostné prvky v takomto prípade sú:.


Určené sú 2 základné pravidlá.

  • Stačí vám zájsť na jednu z pobočiek pošty. .
  • Jednorazový spracovateľský poplatok 20 €.
  • Máte od 18 do 75 rokov a trvalý pobyt na Slovensku? Máte trvalý príjem, ktorý je možné v prípade potreby preukázať? V tom prípade spĺňate základné podmienky pre schválenie úveru.
  • Avšak pre pokrytie inflácie v dlhodobom horizonte je aj určitý podiel akcií v portfóliu konzervatívneho investora vhodný.
  • V ostatnej dobe sa banky snažia predať svoje produkty aj prostredníctvom ponúkania predschválených úverov.



Prosíme, zabezpečte preto na svojom účte dostatok prostriedkov na realizáciu platieb za poistenie.

Poisťovňa má po celom Slovensku niekoľko pobočiek a klientskych centier, ale veľmi dobre funguje aj v rámci online komunikácie a uzatvárania poistných zmlúv cez internet.Ak máte nízky príjem alebo vysoké výdavky, tak existuje určitý limit, do ktorého sa treba zmestiť s novou splátkou – a presne to je váš cieľ.

Ročný úrok od: 20,70 %

S investíciou do podielového fondu je spojené aj riziko a doterajší výnos nie je zárukou budúcich výnosov.Pri návšteve nezabudnite na budovu parlamentu, hrad Hunedoara či The Black Church.

Nachádzame sa pri obrovskom vodopáde, ktorý je zaujímavý hlavne tým, že červený chodník Tatranská magistrála ide priamo takmer cez neho.

Pritom stačí urobiť niekoľko základných, často veľmi jednoduchých, preventívnych úkonov na to, aby ste takýmto udalostiam predišli. .

Poučenie o ochrane osobných údajov

365 banka umožňuje pracovať s bankou a jej produktmi výlučne prostredníctvom internetu alebo mobilu.



Havarijné poistenie je skvelým riešením, ako sa kryť počas každej jazdy, a to nielen počas nej. Kasko totiž kryje aj iné situácie, ako:

Do Francúzska môžete letieť celoročne. Na dlhé prechádzky po uličkách Paríža alebo prechádzanie medzi pamiatkami sú však najlepšími obdobiami jar a leto.

Vďaka službe PayPal môžu byť ich nákupy pohodlnejšie, rýchlejšie a hlavne bezpečnejšie,“  približuje Aleš Nejezchleb, vedúci kartového centra Home Creditu.

Táto trasa sa dá absolvovať dvomi spôsobmi.

Raiffeisen banka je na Slovensku takzvanou organizačnou zložkou podniku Tatra banky, čiže spolu zdieľajú bankovú licenciu a majú aj spoločný kód banky a BIC kód.

Naopak, čím slabšie vozidlo, tým bude úspora na PZP vyššia!.

Hráme ešte o 6 týždenných cien a jednu hlavnú- dovolenka na Bali s novým iPhone 4 vo vrecku :)

Maroš Ovčarik: "Áno, bolo tam, keď sa nemýlim, 8 alebo 9 celkových odporúčaní, ktoré mali banky implementovať a zaviesť do praxe.

Poštová banka, a.s.Dvořákovo nábrežie 4 811 02 Bratislava Viac informácií




Prieskum ukázal aj to, že ako veritelia sú Slováci neopatrní, pričom nedokážu celkom dobre zvoliť záruky, ktorými by si poskytnutý úver istili.

Zobrazené položky 196 -210 z 304

Kúpa auta nie je taká jednoduchá, ako kúpa menších vecí do domácnosti či základných potravín.

Iba ČSOB pôžičku si môžete vyskladať na mieru, a to s úrokom  už od  5,5%.


Zadajte správnu hodnotu pre AntiSPAM ochranu * 7  ×  9  = 

Túra okolo Roháčskych plies sa dá absolvovať dvomi smermi.No keby sa obaja naši klienti rozhodli spojiť svoje financie, jeden z nich by musel svoje mKonto zatvoriť.



Zadajte správnu hodnotu pre AntiSPAM ochranu *  −  štyri  =  jeden

  • Podmienky poskytnutého úveru sa nemenia, t. j. výška úrokovej sadzby, doba fixácie, výška mesačnej splátky, deň splátky, spôsob splácania – všetko zostáva zachované ako máte aktuálne nastavené.
  • Uvedené hodnoty platia za predpokladu, že klient vyčerpá úverový limit kreditnou kartou u obchodníka naraz a následne ho bude počas jedného roka splácať v rovnakých mesačných splátkach.
  • Úroková sadzba alebo úroková miera je úrok vyjadrený ako pomer absolútnej hodnoty úroku a výšky istiny za jedno časové obdobie v percentách.
  • Rozhodli sa preto, že si vytvoria svoje vlastné, ktoré nebudú príliš drahé a budú si ich môcť dovoliť aj „bežní” pracujúci ľudia.
  • Open the door into the world of finance and financial literacy for your child up to age 15. Teach your child financial responsibility with our Children’s Account.

V súčasnosti však škodu spôsobenú jazdou za jej vodiča uhradí poisťovňa len v tom prípade, ak má uzavreté poistenie domácnosti a v rámci poistenia zodpovednosti príslušníkov domácnosti má poistené aj škody na zdraví či majetku.

V súčasnosti však škodu spôsobenú jazdou za jej vodiča uhradí poisťovňa len v tom prípade, ak má uzavreté poistenie domácnosti  a v rámci poistenia zodpovednosti  príslušníkov domácnosti má poistené aj škody na zdraví či majetku.Ako sa môžete zúčastniť? Plaťte kartou Visa za svoje nákupy v obchodoch na internete v zahraničí, registrujte svoje platby na webstránke Visa a zúčastnite sa na žrebovaní.

Ide teda o krytie škôd, ktoré členovia danej domácnosti spôsobia inému na živote, zdraví alebo majetku, a to nielen v rámci prevádzky samotnej domácnosti, ale aj škody spôsobené v bežnom živote.

  • Poistná ochrana sa v rámci poistenia zodpovednosti v poistení domácnosti vzťahuje nielen na poistníka, ale aj na ostatné osoby, ktoré s ním žijú v domácnosti, teda na manžela, manželku, deti a pod.
  • Môžete tiež investovať do reálnych podielov vo firmách, a to bez páky a, samozrejme, 1:1. Čo je najdôležitejšie, je to bez poplatkov za nákup/predaj.
  • Potrebujete zablokovať platobnú kartu?
  • zaplatíte 10x kreditkou a ste v hre o luxusné pobyty pre dvoch v hoteloch Kempinski, Zochova Chata a Amade Chateau.
  • Pokiaľ by ste takýto predmet podnikania zapísaný nemali, či už v živnostenskom alebo obchodnom registri, a na podnikanie tohto typu nemáte živnostenské oprávnenie, riskujete pokutu do výšky až niekoľko tisíc eur.